MTW på Hjul i 2024: de første informationer er klar

Oplev Danmark som aldrig før og støt en god sag samtidig! I 2024 fortsætter vores tradition med Moving The World på Hjul, hvor vi cykler Danmark rundt for at samle ind til skolemad i Burkina Faso. Vores rejse gennem Danmarks smukke landskaber giver os ikke kun en unik mulighed for at opleve landets skønhed tæt på, men også chancen for at gøre en forskel i børns liv langt væk.

Uge 34 (17-24.august) er tidspunktet, hvor vores pedaler sættes i bevægelse, og vi inviterer alle – uanset alder og erfaring – til at deltage i denne meningsfyldte rejse. Uanset om du er en erfaren cykelentusiast eller blot søger en ny måde at bidrage til en god sag på, har du en plads i vores fællesskab. Du kan enten deltage ved at cykle dele af ruten sammen med os eller ved at deltage i de mange events som finder sted undervejs.

Følg med her på siden for løbende opdateringer om ruten, som allerede nu kan læses om under “Ruten 2024“. Her vil du kunne finde detaljer om de forskellige etaper, hvordan du kan deltage, og ikke mindst, hvordan din indsats kan gøre en forskel. Vi cykler igennem mange byer, så der er gode chancer for, at vi også kommer forbi netop din by!

Vi glæder os til at se dig på vejen i uge 34, 2024. Lad os sammen gøre en forskel, ét pedaltræk ad gangen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait