Ruten 2024

Cykl med os gennem Danmarks Hjerte!

Tag med på en uforglemmelig cykeltur gennem det smukke danske landskab, hvor vi sammen oplever alt fra Tønders flade marsklandskaber til Skagens maleriske solnedgange og Københavns pulserende byliv. Vores rejse spænder over hele Danmark, og vi inviterer dig til at være en del af denne enestående oplevelse – uanset om du vil cykle hele ruten med os, være med på en delstrækning eller deltage i en af de mange events der afholdes i de forskellige byer.

Vores Rute:
Her finder du vores planlagte rute, som du kan udforske via denne drop-down-menu. Vi starter d.17 august i Tønder, den sydligste by i Danmark, og cykler gennem landets varierede landskaber, indtil vi når Skagen, Danmarks nordligste punkt. Derefter vender vi cyklerne mod Fyn og fortsætter eventyret til København og slutter i Nakskov d. 24.august. Vi har planer om at udforske alle de skjulte perler, Danmark har at byde på – fra de største byer til de mindste landsbyer.

Mød os og join os:
Vil du være en del af eventyret? Undervejs på vores rejse åbner vi op for, at du kan møde os og cykle med os. Det spiller ingen rolle, om du er en erfaren cyklist eller blot ønsker at nyde en kortere tur – alle er velkomne! Du kan også komme og møde os og deltage i en af de mange events der bliver afholdt i forbindelse med cykelturen. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer med information om, hvor og hvornår du kan slutte dig til os og møde os.

Hvad sker der i byerne?:
Over de næste par måneder vil vi berige hjemmesiden med flere detaljer om de spændende aktiviteter, vi har planlagt i de forskellige byer. Fra lokale festligheder til unikke cykelevents – der vil være noget for enhver smag. Gå ikke glip af muligheden for at blive en del af vores fællesskab og skabe mindeværdige oplevelser. Og være med til at støtte vores gode formål!

Vi ser frem til at dele denne rejse med dig og byde dig velkommen et sted på ruten. Følg med her på hjemmesiden for løbende opdateringer, og lad os sammen gøre dette til en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os til at se dig derude!