Moving The World På Hjul

Velkommen til en betydningsfuld cykeleventyr…. 

det måske mindste i størrelse, men absolut største i hjerte og betydning! Hvert år forener Soroptimist International Vejle kræfterne med en skare af Soroptimist-klubber fra hele Danmark for at bringe “Moving The World på hjul (MTW på Hjul)”, til live. Dette kulminerer med en ugelang cykeltur, hvor vi sammen krydser Danmarks varierede landskaber, forbundet af et fælles mål om at gøre en forskel.

Formålet med MTW på Hjul er at samle penge ind til World Food Program’s skolemadsprogram, “Moving The World To End Hunger”, og sætte fokus på vigtigheden af skolemad og uddannelse for børn i Burkina Faso. 

Hvad vi har opnået indtil nu:

  • Vi startede i 2020 og i alt har vi indtil nu indsamlet over 800.000kr. Hver eneste krone går direkte til børnene og deres skolemåltider!
  • I 2023, satte vi rekord med en indsamling på 333.527 kr., der gik direkte til skolemåltider. Dette var en markant forbedring fra de 224.321,99 kr., der blev indsamlet i 2022. Dette betyder at 1180 skolebørn i Burkina Faso får et nærende måltid mad hver dag i et helt skoleår. 

Det gør en meget stor forskel, specielt for pigerne, at de med denne støtte bliver længere i skolen og dermed får bedre mulighed for at påvirke deres liv i en retning efter eget ønske. Statistikken viser, at de bl.a bliver gift og får børn senere jo længere skolegang de har. 

Du kan også være med!

Vi inviterer dig til at slutte dig til os på vejen! Uanset om du er en cykelentusiast eller bare gerne vil nyde en hyggelig kort tur, er der plads til alle. Der er også mulighed for at deltage i forskellige begivenheder, der finder sted langs ruten. Følg os her og på vores Facebook-side, hvor vi regelmæssigt deler nyheder, og de detaljer, du skal bruge for at blive en del af vores fællesskab.

Er du interesseret i at støtte vores mission? 

En af vores sponsorer er Sinatur hotellerne, som vi har et rigtig godt samarbejde med. Men vi er altid på udkig efter flere sponsorer. For mere information om donationer og sponsormuligheder, kontakt os på: info@mtwpaahjul.dk.

Som privatperson kan du sende dit bidrag via MobilePay nr. 89912 (husk at skrive mtwpåhjul)

Soroptimist International (SI) er en verdensomspændende organisation af kvinder, der arbejder for at fremme menneskerettigheder og kvinders status. Vi er neutrale i partipolitiske og religiøse spørgsmål. SI har som NGO konsultativ status i FN. 

Med de venligste hilsner, 

Irma Nezirevic, Ida Gormsen og Bente Lorenzen fra Soroptimist International Vejle