Om os

Bente Lorenzen og Ida Gormsen fra Soroptimist International Vejle har netop for tredje år i træk cyklet Danmark rundt og i år besøgt de 26 klubber.

Formålet med det årligt tilbagevende cykelløb er at gøre opmærksom på og samle penge ind til WFP’s skolemadsprogram: Moving The World To End Hunger.

26 Soroptimist International klubber deltog i år i Stop Sult Fonden og FN’s Fødevareprograms indsamling til fordel for skolemad og skolegang i Burkina Faso.

Kan en cykeltur virkelig gøre en forskel?

Gennem pressedækning, live-streams og PR – on- og offline – arbejder vi på at skabe opmærksomhed for projektet – både lokalt og på landsplan. Turen blev på ca. 900 km, og er et samarbejde mellem 26 danske Soroptimistklubber. Mange sluttede sig til Bente og Ida undervejs på turen – både som støtte og medcyklister. Du kan se, hvordan turen forløb og følge med i planlægningen af næste års tur ved at følge med her eller besøge vores facebookside http://www.facebook.com/mtwpaahjul, hvor vi løbende vil lægge små historier op, og hvor du også kan se hvor og hvordan, du kan deltage undervejs på turen.

Kan du hjælpe med noget?

Dejligt du spørger! Vi søger sponsorer, som har lyst til at støtte vores gode sag. Du kan støtte gennem en donation, og vælge om dit firma skal eksponeres på turen – fx gennem vores opslag på sociale medier, og på vores hjemmeside. Hvis du gerne vil have, at dit firma skal vises, skal du indbetale din donation og sende dit logo til: huss.annette@gmail.com. Du kan naturligvis også forblive anonym, eller vælge at indbetale som privatperson. Send dit bidrag til Den Jyske Sparekasse: Reg.nr. 9560, Kontonr. 5525644911, og husk at angive navn / firmanavn. Eller anvend Mobilepay nr: 89912

Soroptimist International (SI) er en verdensomspændende organisation af kvinder, der arbejder for at fremme menneskerettigheder og kvinders status. Vi er neutrale i partipolitiske og religiøse spørgsmål. SI har som NGO konsultativ status i FN.