En fantastisk dag med cykelsponsorløb!

Torsdag den 23. maj 2024 blev en uforglemmelig dag, da Bente Lorenzen (SI Vejle), Henriette Beck Møller (SI Herning) og hendes mand Søren Jessen samt Vita Skytte (SI Holbæk) cyklede sammen med over 100 elever fra Rejsby Europæiske Efterskole til fordel for Moving The World.

De fik også en fantastisk opbakning fra 10 friske soroptimister fra SI Ribe, SI Haderslev, SI Tønder og SI Rødding-Gram-Toftlund, som alle havde en fantastisk oplevelse langs ruten ved diget ved Gl Hviding Kirke.

Selvom regnen silede ned i de to timer, cykelsponsorløbet varede, påvirkede det ikke elevernes humør eller deres vilje til at give den fuld gas – det var endnu en fantastisk dag!

Dette var anden gang, der cykles på Rejsby, og nu er der startet en tradition, som vi håber vil fortsætte i mange år fremover.

I alt er der samlet et beløb på 9.100,00 kr. ☺️ Der blev i alt cyklet 2113 km af eleverne – den dreng som cyklede længst havde 50,1 km og pigen med længst var 42,8 km – samlet giver det 5232 måltider til Burkina Faso fra Rejsby Europæiske Efterskole – og så i regnvejr. Hvor sejt er det ikke lige?! 🚴‍♂️🚴‍♀️🌧️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait